ACTIE BIJ TRAITERIE CHEF

Nieuwe Smoothie – Red Lion

Of je het nu in de sportschool doet, of in de vrije natuur… bewegen is heerlijk om te doen. Voor al die sporters onder ons heeft Traiteur Chef een gezonde en verfrissende smoothie ontwikkelt. Een echte boost na een flinke work-out met dorstlessende appelsap en bietensap voor de vitaminen en mineralen. Proberen?

BESTEL HIER

Hallo, ik ben Mona.

Vroeger woonde ik in de jungle, maar toen kwamen er mensen en zij maakten van mijn huis een palmolie plantage. Ik raakte mijn moeder kwijt en moest op zoek naar een nieuw huis. Ik woon nu bij Orangutan Rescue en Traiterie Chef heeft mij geadopteerd. Zij verkopen heel veel bananenbroodjes (natuurlijk zonder palmolie)

LEES MEER

Broodje van de Maand – Avocado met ei en muhammara

Dat lekker ook gezond kan zijn bewijst ons broodje van de maand. Een knisperend broodje met keus uit Italiaans wit of Waldkorn bruin, belegd met groene sla, avocado en een gekookt eitje. Wat het echt afmaakt is de dressing van een licht pittige muhammara. Dat is smullen.

BESTEL HIER

Winterdip? Haal de zomer in huis.

Last van een winterdip? Verwen u zelf dan eens met een heerlijke visschotel en serveer daar een goed glas witte wijn bij. Bijvoorbeeld de Verdicchio dei Castelli di Jesi. Deze klassieke witte wijn heeft een lichte kleur, de geur is zacht en subtiel met tonen van amandelen. De smaak is fris en droog met een klein aantrekkelijk bittertje in de afdronk. Ogen dicht en waan u in zonnig Italië.

BESTEL HIER

Eet jezelf fit en gezond

Je hebt het druk met leuke dingen doen, dat snapt iedereen. Toch wil je ook gezond eten op een moment dat het jou uitkomt, dat snappen wij ook. Daarom koken wij graag voor jou, met iedere week een wisselend menu. Geniet van onze klassiekers of laat je verrassen met seizoengebonden gerechten. Altijd vers, altijd lekker. Zo kan jij gewoon leuke dingen blijven doen.

VERSE MAALTIJDEN

The best thing to hold onto in life is each other

Met deze mooie woorden van Audrey Hepburn openen wij het trouwseizoen 2020. De eerste opdrachten druppelen al weer binnen en onze Chef patissier is er maar druk mee. En dat ieder moment geschikt is om de liefde te vieren, bewijzen onze eigen lieve vrienden Jan en Marianne. Zij vieren hun 50 jarig huwelijk met een prachtige bruidstaart van Traiterie Chef. Proficiat!

MEER OVER BRUIDSTAARTEN

Traiterie Chef wil graag helpen. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wij bezorgen door heel Amsterdam. Afhalen kan op bestelling.