Stamppot andijvie

Andijvie stamppot met bal Gehakt

9.95 Incl. BTW

Stamppot Andijvie met spekjes en bal gehakt, portie 500 gr.

Een klassieker uit de Hollandse keuken, de andijvie stamppot. Lekker gekruid met peper en zout, en natuurlijk mogen de spekjes en een balletje gehakt niet ontbreken.

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kruimige aardappel, verse andijvie, peper, zout, gehakt (runder- en varkensvlees)

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe een klontje boter of wat olijfolie in de koekenpan en bak de stamppot om en om tot het goed warm is.

OVEN: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Allergie informatie:
gluten, ei

 

Extra informatie

Stamppotje

naturel € 9,95, met spekjes (125 gr.) € 12,50, met geraspte kaas (125 gr.) € 12,50,