Gehaktbal avondeten

Bal Gehakt (4 stuks)

9.95 Incl. BTW

Bal Gehakt, portie 4 x 140 gr.

Wat gaat er nu boven een heerlijk Hollands balletje gehakt. Voor bij de stamppot met een kuiltje jus of gewoon op een lekker knapperig broodje. Voor het hele gezin of voor u alleen. Altijd handig om in huis te hebben, in de koelkast of gewoon in de vriezer.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
gehakt half om, ei, peper, zout, paneer

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe de bal gehakt samen met de jus in een pan en laat deze zachtjes smoren tot het goed warm is.

OVEN: Leg de bal gehakt eventueel bij de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Leg de bal gehakt eventueel samen met de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Allergie informatie:
gluten

 

Extra informatie

Stamppotje

naturel € 9,95, met spekjes (125 gr.) € 12,50, met geraspte kaas (125 gr.) € 12,50,

Traiterie Chef wil graag helpen. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wij bezorgen door heel Amsterdam. Afhalen kan op bestelling.