Close
Raamsteeg 5 1012 VZ, Amsterdam
020-6715500 info@traiteriechef.nl
aviary-image-1558001945428

Blote billen in het gras

9.95 Incl. BTW

Vleesgerecht, portie 450 gr.

Een klassieker uit de Hollandse keuken. Een stamppot met witte bonen (de witte billen) en snijbonen (het gras). Pittig gekruid met peper en zout en afgeblust met een scheutje slagroom. Een balletje gehakt mag hier niet ontbreken, van 100% rundvlees in een jus van roomboter gelegd. Hoe lekker wilt u het hebben?

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kruimige aardappel, witte bonen, snijbonen, slagroom, peper&zout, 100% rundergehakt, ei, paneer, jus van roomboter

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe een klontje boter of wat olijfolie in de koekenpan en bak de stamppot om en om tot het goed warm is. Doe de gehaktbal met de jus in een aparte pan.  Snijd het gehakt eventueel eerst in plakjes en verwarm in de jus. Schep de stamppot op uw bord en serveer er het gehakt en de jus bij.

OVEN: Schep de stamppot met de gehaktbal en jus naar wens op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de stamppot met de gehaktbal en jus naar wens op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Allergie informatie:
lactose, ei, gluten