Close
Raamsteeg 5 1012 VZ, Amsterdam
020-6715500 info@traiteriechef.nl
aviary-image-1558001591638

Chili Crockpot

9.95 Incl. BTW

Vegan gerecht, portie 450 gr.

In een Crockpot worden producten langzaam gegaard, waardoor smaken, geuren en voedingsstoffen intact blijven. Chef heeft een heerlijke schotel voor u bereid met ui, bleekselderij, wortel, zoete aardappel, tomaat en kidney boontjes. De ultieme vorm van slow cooking, en nog lekker vegan ook.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
rode ui, bleekselderij, wortel, zoete aardappel, stroop, tomaat, pili pili, kidney bonen, kruimige aardappel, koriander, laos, peper&zout

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe de Groentenschotel in een pan en voeg eventueel een scheutje water toe om aankoeken te voorkomen.  Verwarm de stoofschotel al roerend tot deze goed heet is. Doe een scheutje water in een steelpan en voeg de aardappelpuree toe. Verwarm al roerend de puree tot deze goed heet is. Schep de groenten stoofschotel op een bord en serveer met de aardappelpuree en verse koriander.

OVEN: Schep de Groenten stoofschotel met de aardappelpuree op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C. Serveer met verse koriander.

MAGNETRON: Schep de Groenten stoofschotel met de aardappelpuree op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W. Serveer met verse koriander.

Allergie informatie:
lactose, ei, gluten, koriander