Harissa Kip Curry

Harissa Kip Curry

11.50 Incl. BTW

Kipgerecht, portie 450 gr.

Zacht gegaarde stukken kip worden ingelegd in een tomatensaus en gekruid met een pittige rode pepersaus en traditionele kruiden uit de Marokkaanse keuken. Door het toevoegen van kikkererwten en groene boontjes ontstaat een goed gevulde curry. Geserveerd met rijst en een frisse groene salade.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kip, rode ui, knoflook, gember, kurkuma, komijn, koriander, kaneel, harissa, kikkererwt, huisgemaakte kipbouillon, tomaat, groene bonen, honing, yoghurt, zout, rijst, groene sla, tomaat, komkommer, huisgemaakte vinaigrette

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe de Harissa Curry in een pan. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Verwarm de Curry tot deze goed heet is. Doe gelijktijdig de rijst in een pan en voeg een zelfde hoeveelheid water toe. Verwarm de rijst tot alle water is opgenomen. Schep de Harissa Curry op een bord en serveer hier de rijst bij.

OVEN: Schep de Harissa Curry en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de Harissa Curry en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Serveer de salade apart bij uw maaltijd. Eet smakelijk.

Allergie informatie:
koriander (gemalen), lactose