lasagna con ragu als avond eten

Lasagna con Ragu

9.95 Incl. BTW

Vlees gerecht, portie 400 gr.

Een Italiaanse klassieker voor iedere dag. Chef maakt deze Lasagna voor u met twee goed gevulde lagen Bolognese saus, gemaakt van 100% rundergehakt in een tomatensaus met Italiaanse kruiden en kaas.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
100% rundergehakt, rode ui, prei, tomaat, tomatenpuree, zout, peper, worcestershiresaus, tabasco, bloem, ei, melk, Hollandse kaas, mascarpone.

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Smeer een hapjespan licht in met wat olijfolie en leg de Lasagna in de pan. Doe de deksel op de hapjespan en verwarm de Lasagna circa 10 minuten op laag vuur. Let op of de Lasagna ook van binnen goed heet is.

OVEN: Leg de Lasagna in een hittebestendige schaal. Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C. Let op of de Lasagna ook van binnen goed heet is.

MAGNETRON: Leg de Lasagna in een hittebestendige schaal.  Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W. Let op of de Lasagna ook van binnen goed heet is.

Allergie informatie:
lactose, ei, gluten, ansjovis