aviary-image-1558093279724

Rendang Curry

11.50 Incl. BTW

Vleesgerecht, portie 450 gr.

Deze lekker pittige runderstoof wordt gemaakt van zacht gestoofde runderlappen in een saus van kokosmelk gekruid met sambal, kurkuma, laos en citroengras. De ui en groene bonen worden met het rundvlees mee gestoofd, zodat alle smaken goed kunnen intrekken. Heerlijk met rijst en groene salade erbij geserveerd.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
rundvlees, knoflook, rode ui, sambal oelek, laos, kurkuma, koriander, citroengras, kruidnagel, kokosmelk, suiker, zonnebloemolie, groene bonen, rijst, groene sla, tomaat, komkommer, huisgemaakte vinaigrette

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe de Rendang Curry in een pan. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Verwarm de Curry tot deze goed heet is. Doe gelijktijdig de rijst in een pan en voeg een zelfde hoeveelheid water toe. Verwarm de rijst tot alle water is opgenomen. Schep de Rendang Curry op een bord en serveer hier de rijst bij.

OVEN: Schep de Rendang Curry en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de Rendang Curry en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Serveer de salade apart bij uw maaltijd. Eet smakelijk.

Allergie informatie:
koriander (gemalen)