Stamppot hutspot

Stamp Hutspot Familypack

9.95 Incl. BTW

Stamppot Hutspot Familypack, portie 1.500 gr.

Oer Hollands en heerlijk om bij weg te kruipen op een gure winteravond. Eigenlijk is deze stamppot niet compleet met een balletje gehakt en een kuiltje jus. Dus shop nog even verder en maak de maaltijd af met de traditionele bal gehakt. Of heeft u liever een kipnugget of falafel? Het kan allemaal. U vindt het in onze webshop. U stelt de maaltijd samen, even opwarmen en het hele gezin kan smullen.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kruimige aardappel, winterpeen, ui, peper, zout

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe een klontje boter of wat olijfolie in de koekenpan en bak de stamppot om en om tot het goed warm is.

OVEN: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Allergie informatie:

 

Extra informatie

Stamppotje

naturel € 9,95, met spekjes (125 gr.) € 12,50, met geraspte kaas (125 gr.) € 12,50,