Stamppot andijvie

Stamppot Andijvie Familypack

9.9512.50 Incl. BTW

Stamppot Andijvie Familypack, portie 1.500 gr.

Een klassieker uit de Hollandse keuken, de andijvie stamppot. Lekker gekruid met peper en zout. U kunt de stamppot natuurlijk puur natuur eten, maar er is ook variatie met spekjes of geraspte kaas. Maak de maaltijd compleet door bijvoorbeeld een lekker balletje gehakt, kipnuggets of falafel toe te voegen. U vindt het allemaal in onze webshop. U stelt de maaltijd samen, even opwarmen en het hele gezin kan smullen.

 

Wissen

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kruimige aardappel, verse andijvie, peper, zout, spek (optioneel), kaas (optioneel)

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe een klontje boter of wat olijfolie in de koekenpan en bak de stamppot om en om tot het goed warm is.

OVEN: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de stamppot op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Allergie informatie:
lactose (optie geraspte kaas)

 

Extra informatie

Stamppotje

naturel € 9,95, met spekjes (125 gr.) € 12,50, met geraspte kaas (125 gr.) € 12,50,