aviary-image-1558092168155

Kip Korma Curry

11.50 Incl. BTW

Kipgerecht, portie 450 gr.

Kip Korma is zo’n recept waarvan iedere familie in India haar eigen recept heeft en dat van generatie op generatie doorgeeft. Onze Kip Korma is vooral lekker romig door de kokosmelk. De vele kruiden geven een uitgebalanceerde smaak aan het geheel. Niet echt pittig, maar wel heerlijk fris met de rijst en groene salade erbij.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
kip, rode ui, groene boontjes, wortel, kokosmelk, huisgemaakte kipbouillon, yoghurt, knoflook, gember, garam masala, paprikapoeder, kurkuma, peper&zout, rijst, groene sla, tomaat, komkommer, huisgemaakte vinaigrette

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

PAN: Doe de Chicken Korma in een pan. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Verwarm de Korma tot deze goed heet is. Doe gelijktijdig de rijst in een pan en voeg een zelfde hoeveelheid water toe. Verwarm de rijst tot alle water is opgenomen. Schep de Chicken Korma op een bord en serveer hier de rijst bij.

OVEN: Schep de Chicken Korma en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.

MAGNETRON: Schep de Chicken Korma en de rijst op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.

Serveer de salade apart bij uw maaltijd. Eet smakelijk.

Allergie informatie:
lactose

 

 

Traiterie Chef wil graag helpen. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wij bezorgen door heel Amsterdam. Afhalen kan op bestelling.