uiensoep

Franse Uiensoep

4.00 Incl. BTW

Soep, portie 350 ml.

Naar authentiek Frans recept. Een stevige runderbouillon gevuld met gekarameliseerde uien, welke zijn afgeblust met Madeira en balsamicoazijn. Stokbroodje er op met wat kaas, even onder de gril en smullen maar.

 

Productbeschrijving

Ingrediënten:
runderbouillon, ui, madeira, balsamico, suiker, tomaat, zout, peper, stokbrood, kaas

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:
PAN: Doe de soep in een pan en verwarm onder goed roeren tot de soep begint te koken. Giet de soep in een kom. Smakelijk eten.
MAGNETRON: Doe de soep in een hittebestendige kom (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 3 minuten op 900W.

Allergie informatie:
sulfiet (balsamico)